Dogfish Head en Gastro Obscura lanceren beperkte vergisting Engastration • thefullpint.com


(Milton, DE) Doornhaai Head Craft Brewery bundelt de krachten met Atlas Obscura’s food & drink vertical, Gastro Obscura, om een ​​eerste-in-zijn-soort ambachtelijk bierexperiment in beperkte oplage te lanceren: Fermentatie Engastratie. In tegenstelling tot alles wat drinkers ooit hebben geproefd, Fermentatie Engastratie (10% ABV) haalt inspiratie uit een verzameling complexe gefermenteerde dranken – een naar rozen geurende sake, een Mid-Atlantische honing- en dadelmede, een bitterzoete harde cider, een fruitige muskaatwijn en een rustiek boerenbier. Het resultaat? Een excentrieke, onvergelijkbare drank die alleen kan worden omschreven als de “Turducken” van de bierwereld.

Doornhaai Hoofdgisting Engastratie

Fermentatie Engastratie wordt gebrouwen met een lading niet-gecentreerde culinaire ingrediënten, waaronder gerst, spelt, muscat-druivensapconcentraat, rijstvlokken, appelsapconcentraat, honingrijstsiroop, dadelsiroop, gist, hop en rozenblaadjes. Op de neus barst deze brouwinnovatie van klassieke pittige fenolen, terwijl de proefervaring een explosie van fruitkarakter inhoudt, in evenwicht gehouden door een lichte zoetheid. Met slechts 1.000 (500 ml) flessen gemaakt, Fermentatie Engastratie zal te koop zijn bij doornhaai hoofd‘s Milton, Delaware, brouwerijvanaf vrijdag 6 mei, evenals in selecteer Amerikaanse staten* van kust tot kust via GiveThemBeer.combeginnend Vrijdag 13 mei om 9.00 uur EST, zolang de voorraad strekt.

“Hier bij doornhaai hoofdzijn we nooit bang geweest om tegen de stroom in te gaan door te experimenteren met unieke, hoogwaardige culinaire ingrediënten in onze bieren,” zei Sam Calagione, doornhaai hoofd Oprichter & Brouwer. “Als brouwers en soort ‘gekke wetenschappers’ is het altijd al een fascinatie van ons geweest om te deconstrueren, opnieuw te bedenken en opnieuw samen te stellen hoe drinkers elke slok van een nieuw bier ervaren. Ons nieuwste voorbeeld van dat denken is: Fermentatie Engastratieeen beetje zoals de ‘turducken’ van bier, dat op kunstzinnige wijze een hele reeks complexe ideeën en brouwconcepten versmelt tot één meerlagig drinkevenement.”

Oorspronkelijk gebrouwen voor doornhaai hoofdis jaarlijks Weekend van boeiende ales en sterke drankeen niet-gecentreerd festival voor eten en drinken met Gastro Obscura als prominente gast van dit jaar, Fermentatie Engastratie sluit naadloos aan bij zowel de brouwerij als Gastro Obscura‘s missies. Voor doornhaai hoofd, Fermentatie Engastratie is een vloeibare weergave van het niet-gecentreerde ethos van de brouwerij en geeft een liefdevolle knipoog naar de geschiedenis van het verleggen van de grenzen van ambachtelijk bier. Als een van ‘s werelds eerste moderne ambachtelijke brouwerijen die bieren brouwt met culinaire ingrediënten buiten de Reinheitsgebotde Duitse zuiverheidswet bepaalt dat bier alleen mag worden gebrouwen met water, hop, gerst en gist, doornhaai hoofd is trots op het ontwikkelen van complexe, diverse en avontuurlijke ambachtelijke dranken voor drinkers die de status-quo willen uitdagen, slokje voor slokje.

evenzo, Gastro Obscura moedigt mensen met gedurfde paletten aan om de wereld en haar vele wonderen te verkennen door de lens van eten en drinken. Door verhalen te delen, ervaringen te hosten en wereldwijde reizen te leiden, Gastro Obscura streeft ernaar de geest (en maag) van mensen te openen voor nieuwe en opwindende culinaire ervaringen door hun innerlijke zintuigen van verwondering en nieuwsgierigheid te ontsluiten.

“De nieuwsgierige geesten bij Atlas Obscura en doornhaai hoofd een gemeenschappelijke obsessie delen met het zoeken naar het ongewone in eten en drinken”, zegt Warren Webster, Atlas Obscura DIRECTEUR. “We wisten dat er van alles kon gebeuren als we zouden samenwerken met doornhaai hoofden ja hoor, we vonden magie in Fermentatie Engastratie. Net als onze samenwerking zelf, is dit bier het bewijs dat het samenbrengen van onverwachte ingrediënten prachtige resultaten kan opleveren.”

Voor meer informatie over Doornhaai Head Craft Brewery en Gastro Obscurabezoek alstublieft www.dogfish.com en www.atlasobscura.com/gastro, respectievelijk. Om een ​​fles te pakken Fermentatie EngastratieKlik HIER.

*Beschikbaar voor verzending naar AZ, CA, CO, CT, DC, DE, FL, GA, HI, ID, IA, IL, IN, LA, MA, MI, MN, MT, ND, NE, NJ, NM, NY , OR, PA, RI, SC, SD, TN, VA, VT, WA, WI en WY.

Doornhaai Head Craft-brouwerij:

doornhaai hoofd heeft zich met trots toegelegd op het brouwen van bieren met culinaire ingrediënten buiten de Reinheitsgebot sinds de dag dat het meer dan 26 jaar geleden werd geopend als de kleinste Amerikaanse ambachtelijke brouwerij. doornhaai hoofd is uitgegroeid tot een ambachtelijke brouwerij in de top 20 en heeft door de jaren heen talloze prijzen gewonnen, waaronder: Wijnliefhebberis 2015 Brouwerij van het Jaar en de Stichting James Beard Prijs voor 2017 Uitstekende wijn, sterke drank of bierprofessional. Een in Delaware gevestigd merk met Dogfish Head Brewings & Eatseen niet-gecentreerde brewpub, Chesapeake & Maine, doornhaai hoofd‘s zeevruchten- en cocktailplek, Hondshaai Inneen herberg met een bierthema aan de haven, en Doornhaai Head Craft Breweryeen productiebrouwerij en distilleerderij met de Proeflokaal & Keuken en Doornhaai Head Distilling Co., doornhaai hoofd is een aanhanger van de Independent Craft Brewing Sealhet definitieve icoon voor Amerikaanse ambachtelijke brouwerijen om zichzelf te identificeren als onafhankelijk eigendom en dragen de fakkel van transparantie, brouwinnovatie en de vrijheid van keuze die oorspronkelijk gesmeed is door pioniers in de brouwerijgemeenschap. doornhaai hoofd verkoopt bier in alle 50 staten en DC Ga voor meer informatie naar www.dogfish.com, Facebook: @dogfishheadbeer, Twitter: @dogfishbeer, Instagram: @dogfishhead.

creditSource link

Bewes.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart