Fort Myers Brewing kondigt Collab Brew aan voor American Craft Beer Week • thefullpint.com


(FORT MYERS, FL) – Fort Myers Brewing Company viert American Craft Beer Week met een speciaal ambachtelijk brouwsel in beperkte oplage, gemaakt in samenwerking met Yakima Chief Hops en Gasseling Ranches.

Ft Myers Brewing - Hoppy American Wheat Ale - Sixpack

American Craft Beer Week, jaarlijks erkend door de Brewers Association, loopt van 16 tot 22 mei en is een jaarlijkse viering van kleine en onafhankelijke ambachtelijke brouwerijen. Fort Myers Brewing markeert de gelegenheid door zijn Hoppy American Wheat Ale in de schijnwerpers te zetten, een recente samenwerking van boer tot pint met de in Washington gevestigde hopteler. Verkrijgbaar in sixpacks in de brouwerij, het bier is een verfrissend tropisch witbier met smaken van gekonfijte sinaasappelschil.

Fort Myers Brewing organiseert tijdens de American Craft Beer Week een verscheidenheid aan andere activiteiten in de brouwerij, waaronder:

  • Dinsdag 17 mei (19 tot 22 uur): Team Trivia
  • Woensdag 18 mei (16 tot 22 uur): Burger Night, met The Nosh Truck
  • Donderdag 19 mei (16 tot 22 uur): Food Truck Rally, met lekker eten van vier lokale foodtrucks
  • Vrijdag 20 mei (18 tot 23 uur): Pups & Pints, ten voordele van Therapy K9s of Florida
  • Zaterdag 21 mei (19 tot 22 uur): Live muziek door David Rojas
  • Zondag 22 mei (‘s middags tot 20 uur): Brunch & Brews, met biermosa’s en Get Lei’d ananaspils

Over Fort Myers Brewing Company

Fort Myers Brewing Company, opgericht in 2013, was de eerste microbrouwerij die werd geopend in Lee County en blijft de opkomende ambachtelijke bierbeweging in Zuidwest-Florida leiden. Fort Myers Brewing, opgericht door Rob en Jen Whyte, heeft naast seizoensbieren en kleine batchspecialiteiten een kenmerkende lijn van vlaggenschipbieren. De ales, pilsners, stouts, IPA’s en harde seltzers zijn winnaars van meerdere prestigieuze prijzen, waaronder goud op de Best Florida Beer Competition, een zilveren op de 2018 World Beer Cup, een bronzen op het 2019 Great American Beer Festival en Grand National Champion op het 2021 US Open Hard Seltzer Championship. Fort Myers Brewing werd in 2016 uitgeroepen tot “Beste grote brouwerij in Florida” en ontving de Business Resiliency and Innovation of the Year Award bij het Lee County Economic Development Office, Horizon Council en Horizon Foundation’s 2021 Industry Appreciation Awards. De bieren worden geschonken op 1.041 locaties, waaronder 620 bars en restaurants, en zijn te koop in 421 winkels, waaronder supermarkten, pakket- en gemakswinkels. De brouwerij is gevestigd op 12811 Commerce Lakes Drive, Suite 28, in Fort Myers. Voor meer informatie bezoek FMbrew.com of bel 239-313-6576.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Bewes.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart