Wild Field Brewhouse wint vier gouden medailles op World Beer Cup 2022 • thefullpint.com


(Atascadero, CA) – Wild Fields Brewhouse in Atascadero, Californië heeft dit jaar een record voor ambachtelijk bier gebroken tijdens de World Beer Cup, de grootste internationale biercompetitie. Dit jaar was de World Beer Cup de grootste ooit met 10.542 inzendingen van 2.493 brouwerijen uit 57 landen. De laatste brouwerij die in één jaar tijd 4 gouden medailles won op deze prestigieuze wedstrijd, was Miller in 2006 in de categorieën American-Style Lager.

Wild Field Brewing World Beer Cup 2022

Wild Fields Brewhouse heeft het goud mee naar huis genomen voor:

Cat 52 American-Style Cream Ale: Atascadero Beach

Cat 78 Brown Ale in Engelse stijl: Pine Mountain Monolith

Cat 88 Scottish-Style Ale: Magic Swirling Sip

Cat 99 American-Style Brown Ale: Three Bridges Brown

Wild Fields Brewhouse is in december 2019 geopend. Ze hebben hun locatie op het terrein 4 keer geopend en gesloten sinds de opening vanwege de pandemie, het personeel en de bedrijfseisen. Erkend worden voor hun uitstekende ambachtelijke bier is niets minder dan een noodzakelijke herinnering aan waarom ze dit bedrijf zijn begonnen; om hun liefde voor ambachtelijk bier te delen met hun gemeenschap.

Wild Fields Brewhouse viert hun historische moment met een Unvitational Celebration op vrijdag 3 junird – Met hun geweldige bierbord van wereldklasse met meer dan 16 huisbieren, voedselspecials, een speciaal bier van het vat, stille disco en zoals altijd een gezinsvriendelijke gemeenschapssfeer. Dit evenement is open voor het publiek, geen toegang nodig.

Wild Fields Brewhouse is een lokale brouwerij die is ontworpen als een comfortabele ruimte voor zowel bierliefhebbers als gezinnen. Opgericht door het man-en-vrouwenteam Ryan & Jacque Fields. Presentatie van hoogwaardige brouwsels van wereldklasse, aangevuld met een leuk huiselijk pubmenu. Onze faciliteit omvat mini-bowlingbanen (leuk weetje: ons gebouw was in zijn vorige leven een bowlingbaan), arcade-spellen, tafelvoetbal, airhockey en een peuterhoek. Als je van bier houdt, hebben we dat. Als je kinderen hebt, hebben we je gedekt. Als je een kind in hart en nieren bent, maak je geen zorgen, de arcades zijn ook voor volwassenen!

Ontdek meer op: www.wildfields.com

Op sociale media: @wildfieldsbrewhouse

creditSource link

Bewes.be
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart