Land-Grant Brewing & Jeni’s Splendid Ice Creams werken samen aan Splendid Strawberry Oat Milkshake IPA • thefullpint.com


(COLUMBUS, OH) – Land-Grant Brewing Company en Jeni’s Splendid Ice Creams hebben opnieuw de handen ineen geslagen voor hun vijfde samenwerkingsbier, Splendid Strawberry Oat Milkshake IPAom te worden vrijgegeven voorafgaand aan hun tweedaagse viering van het Aardbeienseizoen in Ohio dit Memorial Day Weekend.

Land-Grant Jenis Splendid Strawberry

Jeni’s werkte samen met Land-Grant om een ​​decadente, aardbei-voorwaartse Milkshake IPA te brouwen die geïnspireerd is op Jeni’s zuivelvrije ijsaanbod door haver en kokosmeel te gebruiken om zijn romigheid en subtiele vanillezoetheid te bereiken zonder het gebruik van lactose.

“We doen niet vaak de volledige ‘Milkshake’-behandeling – vanille, fruit, lactose (of kokosmeel, in ons geval)”, zegt Land-Grant Head Brewer Dan Shaffer. “De mogelijkheid om deze romige textuur te bereiken met kokosmeel als knipoog naar Jeni’s meesterlijke ‘Dairy-Free’-collectie geeft Schitterend een mooie nootachtige backbeat en een volle body die de haver en de waargenomen zoetheid van de vanille aanvult.”

Ingeklokt op 7,75% ABV, Splendid Strawberry Oat Milkshake IPA bevat een bes-voorwaartse Belma en Barbe Rouge-hop om de verse aardbeien en subtiele mango-infusies te versterken, met aroma’s van vanilleboon die voor een zoetere smaak zorgt, gevolgd door een licht bittere afdronk van de hop/fruit/vanille-tannines die het ambachtelijke bier maken drinkers zullen het zeker waarderen.

Land-Grant zal hebben Schitterend beschikbaar op ontwerp en in 16 oz. four-packs – die ook in de centrale supermarkten van Ohio zullen liggen – in de week voorafgaand aan hun vijfde jaarlijkse “Strawberry Jam”-evenement met Jeni’s. Strawberry Jam – een gezinsvriendelijk feest in picknickstijl dat na een onderbreking van twee jaar terugkeert – markeert ook de jaarlijkse release van Jeni’s Strawberry Buttermilk-ijs en het begin van de zomer. Het evenement wordt gehouden in Land-Grant’s Franklinton Taproom and Beer Garden tijdens Memorial Day-weekend op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei van 11.00 tot 22.00 uur.

“We zijn Strawberry Jam begonnen als een manier om te eren wat we goed doen in Columbus: landelijke en stedelijke cultuur samen, gemeenschap en samenwerkingen, kwaliteit en karakter, ondernemerschap en visie”, zegt Jeni Britton, oprichter van Jeni’s Splendid Ice Creams. “Om het terug te laten keren als een tweedaags evenement, naast een ander ambachtelijk Land-Grant samenwerkingsbier, voelt extra speciaal. We kunnen niet wachten om samen de zomer in te luiden.”

Land-Grant zal ook twee extra Jeni’s samenwerkingsdranken uitbrengen – een Strawberry Tart Ale en een Strawberry Hard Seltzer – om het seizoensgebonden zomerfruit te vieren. Deze twee opfrissingen bij warm weer zijn exclusief verkrijgbaar op de tap tijdens het Strawberry Jam-weekendevenement.

Ga voor de volledige details van het Strawberry Jam-evenement – inclusief het entertainmentaanbod, gezinsvriendelijke activiteiten, foodtrucks en verkopers – naar: https://landgrantbrewing.com/jenis-strawberry-jam/ en volg #jenisstrawberryjam op social media.

OVER LAND-GRANT Land-Grant Brewing Company, een bekroonde ambachtelijke brouwerij in Columbus, Ohio, wordt gekenmerkt door zijn toewijding aan het creëren van een inclusieve en gastvrije ambachtelijke biercultuur door zijn toewijding aan het produceren van ambachtelijk kwaliteitsbier, intentie tot duurzaam brouwen, en inzet voor de verbetering van de Columbus-gemeenschap. Land-Grant opende voor het eerst zijn deuren in 2014 in zijn brouwerij en gelagkamer in Franklinton, en heeft de ruimte uitgebreid met een uitgestrekte biertuin van 9.000 vierkante meter die het hele jaar door geopend is. Bierliefhebbers kunnen genieten van ambachtelijk Land-Grant-bier op hun Franklinton-locatie (424 W. Town Street), hun luchthaventapkamer op John Glenn International Airport, of een sixpack halen bij een verscheidenheid aan supermarkten in Centraal-Ohio.

LAND-SUBSIDIE MEDIA CONTACT

Meredith Miles – Communicatiedirecteur [email protected] | 614.363.2092

OVER JENI’S Jeni’s Splendid Ice Creams is een modern Amerikaans ijsbedrijf dat zich toelegt op het maken van de beste ijsjes die de wereld ooit heeft gekend. Opgericht in Columbus, Ohio in 2002 door James Beard Award-winnende kookboekauteur Jeni Britton, heeft Jeni’s zich de afgelopen 17 jaar ontpopt als de nieuwe standaard waaraan alle andere ijsjes (en ijsbedrijven) worden beoordeeld. Met Jeni verantwoordelijk voor alle creatieve output – van het ijs zelf tot alle ondersteunende details die de ervaring van het eten verbeteren – blijft Jeni’s unieke smaken maken met Directe en Fair Trade-ingrediënten en melk van familie melkveebedrijven. Tegenwoordig is Jeni’s een Certified B Corporation die bekend staat om zijn leiderschap op het gebied van milieu, gemeenschap en duurzaam ondernemen met meer dan 40 primeurs, een online winkel op jenis.com en distributie in topsupermarkten in het hele land.

JENI’S MEDIA CONTACT

Lauren Davidson – Lokale en regionale PR-coördinator [email protected] | 614.634.3702

creditSource link

Bewes.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart