Patrick Rue koopt 50% belang in Moonlight Brewing • thefullpint.com


(Santa Rosa, CA) – Moonlight Brewing, de cult-favoriete ambachtelijke brouwerij die vooral bekend staat om Death & Taxes® Black Beer en Reality Tsjech®-stijl Pilsner Beer, gaat een nieuwe fase in omdat het zijn 30e verjaardag viert. Patrick Rue, een vernieuwer van ambachtelijk bier en meester Cicerone®heeft de helft van het belang in Moonlight gekocht van The Lagunitas Brewing Company en zal samen met oprichter Brian Hunt samenwerken als partners in de brouwerij.

Brian Hunt Moonlight Brewing

Brian blijft voor de helft eigenaar en blijft actief betrokken. Brouwer bij Moonlight, Zac Greenwood, zal zijn huidige hoedanigheid van Head Brewer voortzetten en het productieteam leiden terwijl hij toezicht houdt op innovatie en uitbreiding. Erin Latham-Ponneck, de dochter van Brian, zal haar rol als Operations Manager (ook bekend als Chaos Management Specialist) voortzetten en toezicht houden op de dagelijkse leiding van Moonlight Brewing.

Patrick zal een adviserende rol vervullen en een programma leiden voor het rijpen van bier op eikenhouten vaten dat de integriteit en het erfgoed van Moonlight versterkt. Patrick is vooral bekend van zijn werk bij The Bruery, dat hij in 2008 oprichtte. Momenteel is hij de maker en eigenaar van Erosion, een wijnmakerij en brouwerij in Napa Valley.

Tijdens de afgelopen zes jaar, tijdens de samenwerking tussen Moonlight en Lagunitas, zette Moonlight door ondanks de tegenwind en de vertragende groei van de ambachtelijke bierindustrie. De verpakking van Moonlight verschoof van exclusief tapbier naar het aanbieden van bieren in handige blikjes, zowel de productie als de distributie zijn gegroeid en de innovatie bloeide op, terwijl de verkoop beperkt bleef tot Noord-Californië.

De twee bedrijven hebben wederzijds respect voor elkaar en hebben samen 59 jaar als ambachtelijke brouwers gewerkt (Moonlight werd opgericht in 1992 en Lagunitas in 1993). Moonlight opereerde tijdens hun samenwerking onafhankelijk van Lagunitas en zal zich blijven concentreren op de productie van pilsbieren zoals Death & Taxes® Black Beer en Reality Tsjech®-stijl Pilsener.

Het nieuwe eigendom versterkt Moonlight’s toewijding om lokaal eigendom te blijven. Dit zal zorgen voor geduldige groei, een grotere beschikbaarheid van zijn felbegeerde bieren voor zijn fans en groothandelspartners, met behoud van de verrukkingen en hoogste kwaliteit waar Moonlight zo bekend om staat.

We nodigen je uit om ons brede assortiment bieren te proberen, enkele lokale voedselverkopers/muzikanten te steunen en nieuwe vrienden te ontmoeten door een bezoek te brengen aan de Moonlight Brewing Tap Room op 3350 Coffey Lane, Suite D, Santa Rosa, CA 95403. Onze nieuwe uitgebreide openingstijden werking vanaf woensdag 18 mei zijn: woensdag 16.00-20.00, donderdag-vrijdag 16.00-22.00, zaterdag 12.00-22.00 en zondag 12.00-20.00. We nodigen ook fans, zowel nieuwe als oude, uit om de datum vrij te maken voor ons 30-jarig jubileumfeest op zaterdag 27 augustus 2022 in de Tap Room.

creditSource link

Bewes.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart