Cape May Brewing introduceert Longliner Lager in 12 verpakkingen • thefullpint.com


(Kaap Mei, NJ) — Cape May Brewing Company is verheugd aan te kondigen dat hun nieuwste pils, Longliner, vanaf deze maand zal worden gedistribueerd in 12-packs van 12-ounce blikjes. Longliner Lager combineert de beste aspecten van de vorige lagers van het bedrijf om een ​​fris, uitgebalanceerd en drinkbaar bier te creëren.

Cape May Longliner Lager

“Longliner heeft een beetje meer hopkarakter en heeft een wat droger en meer knapperige afdronk”, zegt James Fox, directeur van Brewing Operations. “Het is net zo verpletterbaar. Dit is waarschijnlijk een van de beste die we hebben gemaakt; het wordt mijn go-to-bier voor de zomer.”

Longliner is een pils van 5,0% ABV, gebrouwen met pils en lagermout, Bohemian Lager-gist en Saphir- en Saaz-hop voor een subtiel kruidig ​​en aards hoparoma.

“Als aanvulling op de ingrediëntennotities hebben we voor dit merk gekozen voor een aardse groene kleur en een meer nautisch thema om het voor een aantal consumenten benaderbaar te maken. Dit is een bier voor wie van een zuivere, eenvoudige stijl wil genieten. Er is geen fancy hop of gekke extra ingrediënten – het is gewoon goed bier”, zegt marketingdirecteur Alicia Grasso.

Dit brouwsel is gemaakt om zowel informele drinkers aan te spreken als mensen die op zoek zijn naar een verfrissend biertje om van te genieten na een lange dag werken.

Longliner werd afgelopen herfst voor het eerst uitgebracht in de Cape May Brewery Tasting Room en dit is de eerste keer dat het in de regio wordt verspreid.

Cape May Brewing is verheugd om terug te gaan naar hun roots met een traditionele stijl waar zowel pils- als ambachtelijke fans van kunnen genieten.

Om de distributie-release van Longliner te vieren, biedt Cape May Brewing Company een NOMAD® Grill weggeefactie aan een gelukkige winnaar. De winactie is nu live en loopt tot 31 juli 2022. Klanten kunnen meedoen om te winnen bij Longliner point-of-sale displays bij deelnemende retailers.

De distributie in New Jersey is al begonnen en de distributie in het oosten van Pennsylvania zal later deze maand beginnen, met Longliner 12-packs die in juni in Delaware aankomen.

Kijk voor meer informatie op hun website op capemaybrewery.comof bel (609) 849-9933.

###

Over Cape May Brewing Company:

CMBC begon in 2011 met drie jongens die één bier maakten in een ruimte van 1.500 vierkante meter. Nu, tussen hun administratieve, productie- en distributiefaciliteiten in Cape May en Egg Harbor Township, hebben ze meer dan 74.000 vierkante meter aan ruimte en zijn ze nog steeds #brewingstrong op de Cape May Airport. Ze hebben honderden vlaggenschip-, seizoensgebonden en kleine brouwsels onder hun paraplu, verspreid over New Jersey, Oost-Pennsylvania en Delaware. Hun oorspronkelijke ruimte is nu gewijd aan experimenteel brouwen en hun bekroonde Tasting Room, met een aparte, industriële brouwerij aan de overkant van de straat. Het overbruggen van de kloof tussen de twee is hun nieuwe seizoensgebonden Brewtanical Garden, die gasten een alternatieve ruimte biedt om te genieten van populaire CMBC-bieren, compleet met aangrenzende toiletten en een eigen bar en servers. Zie voor meer informatie de website van Cape May Brewing Company op: www.capemaybrewery.com of bel (609) 849-9933.

creditSource link

Bewes.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart